×

Meteen ter zake?

Vergelijk gratis meerdere offertes

spuit-kurk.be

Vergelijk gratis meerdere offertes

Blog

wat is spuitkurk precies

Wat is spuitkurk precies?

Welkom in de wondere wereld van spuitkurk! Dit relatief nieuwe materiaal is hard op weg een revolutionaire kracht te worden in de wereld van gevelbekledingen en wandafwerkingen. Maar wat is spuitkurk nu precies?

Lees meer

wat-is-crepi

Wat is crepi?

Wanneer we het hebben over crepi, duiken er vaak beelden op van charmante, landelijke huizen in zachte, warme kleuren. Maar wat is crepi precies, en waarom kiezen zoveel huiseigenaren voor deze gevelbekleding?

Lees meer

wat zijn steenstrips precies

Wat zijn steenstrips precies?

Steenstrips lijken het geheim van de bouw- en designwereld te zijn die langzaam maar zeker zijn weg vindt naar de mainstream thuisdecoratie. Maar wat zijn steenstrips nu eigenlijk?

Lees meer

wat zijn de voordelen van spuitkurk voor gevelbekleding

Wat zijn de voordelen van spuitkurk voor gevelbekleding?

In de wereld van de gevelbekleding is er een nieuwkomer die de aandacht trekt: spuitkurk. Maar wat zijn de voordelen van spuitkurk voor gevelbekleding precies? Een overzicht!

Lees meer

wat zijn de verschillende soorten crepi

Wat zijn de verschillende soorten crepi?

Crepi of sierpleister is een veelzijdig afwerkingsmateriaal voor gevels, geliefd om zijn esthetische en beschermende eigenschappen. Wat zijn de verschillende soorten crepi?

Lees meer

van welk materiaal zijn steenstrips gemaakt

Van welk materiaal zijn steenstrips gemaakt?

In de wereld van interieur- en exterieurdesign zijn steenstrips een ware trend. Maar waaruit zijn deze populaire strips gemaakt? Wij geven in dit artikel een mooi overzicht!

Lees meer

is spuitkurk waterdicht

Is spuitkurk waterdicht?

Waterdichtheid is een sleutelfactor in de duurzaamheid en integriteit van gevelbekledingen. Is spuitkurk waterdicht? In dit artikel gaan we op zoek naar het antwoord op deze cruciale vraag.

Lees meer

is crepi geschikt voor isolatie

Is crepi geschikt voor isolatie?

Crepi, ook wel bekend als sierpleister, is niet alleen een esthetisch aantrekkelijke keuze voor de afwerking van je gevel; het kan ook bijdragen aan de isolerende eigenschappen van je woning.

Lees meer

hoe realistisch zien kunstmatige steenstrips eruit

Hoe realistisch zien kunstmatige steenstrips eruit?

In de hedendaagse architectuur en interieurdesign zijn kunstmatige steenstrips niet meer weg te denken. Maar hoe realistisch zijn deze kunstmatige alternatieven? Laten we een kijkje nemen.

Lees meer

hoe lang gaat spuitkurk mee

Hoe lang gaat spuitkurk mee?

Wanneer men overweegt om in spuitkurk te investeren voor de afwerking van een gevel, is de duurzaamheid van het materiaal vaak een doorslaggevende factor. Hoe lang gaat spuitkurk eigenlijk mee?

Lees meer

hoe lang gaat crepi mee

Hoe lang gaat crepi mee?

Crepi, een veelgebruikte term in België en Nederland voor sierpleister aan de buitenkant van gebouwen, staat bekend om zijn duurzaamheid en esthetiek. Maar hoe lang gaat dit materiaal precies mee?

Lees meer

kunnen steenstrips buiten gebruikt worden

Kunnen steenstrips buiten gebruikt worden?

Een vraag die vaak opduikt is: "Kunnen steenstrips buiten worden gebruikt?" Het antwoord is een overtuigend ja, maar er zijn wel enkele overwegingen om in acht te nemen.

Lees meer


Prijzen van spuitkurk: het complete overzicht
Kiezen voor spuitkurk of crepi?
Gratis offertes voor spuitkurk